بیمارستان فارابی اصفهان یکی از بزرگترین بیمارستان های روانپزشکی اصفهان است که ریاست آن به عهده روانپزشک(دکتر غلامرضا بارانی)و مدیریت داخلی آن به عهده روان شناس (آقای عکافی)است.این بیمارستان دارای بخش های چشم پزشکی زنان و مردان و اتاق های عمل چشم نیز هست.
این بیمارستان دارای بخش های مددکاری اجتماعی، کاردرمانی در کنار قسمت های روان شناختی است.از جمله بخش هایی که توانسته موثر واقع شود بخش موسیقی درمانی بیمارستان است.
موسیقی درمانی زنان در همان بخش کاردرمانی و قسمتی از برنامه روزانه شان است ولی بخش موسیقی درمانی مردان به طور مستقل از بخش کاردرمانی و به شکل تخصصی کار می کند.در طول روز د. گروه از بیماران بخش گل رز یا گل یاس میتوانند در این بخش تحت درمان غیر طبی قرار گیرندوگاهی برای اینکه دانشجویان مراحل برنامه ریزی شده برای درمان بیماران(نرمش،ریلاکس شدنو موزیک ملایم در فضایی ملایم)و موسیقی درمانی فعال(خواندن بیماران پشت میکروفن)را ببینند(با نیت آموزش گرفتن) میرفتیم آنجا.امروز اما
امروز وقتی رسیدیم دم در بخش آقای مشهدی مانع ورود دانشجویان شدند و وقتی تعجب مرا دیدند برگه کاغذی از کشوی میزشان درآوردند نشانم دادند تا توجیه شوم
بر روی برگه کاغذ نوشته شده بود چوندر تاریخ 29 مهر ماه بدون هماهنگی با مدیر و رئیس بیمارستان دانشجویان را به بخش موسیقی درمانی مردان پذیرفته اید توبیخ کتبی با درج در پرونده می شوید.
و من متعجب!
که بخش های بیمارستان برای دانشجویانی که در حال آموزش رفتار با بیماران روانی هستند دچار این نوع برخوردهای مدیریتی باید بشود؟!
به کدامین گناه؟
و این در حالیست که دانشجویان با علاقه مشغول یافتن مطالبی برای بخش موسیقی درمانی کتابخانه و اینترنت را میکاوند
روشهای موسیقی درمانی
در موسیقی درمانی دو روش اساسی وجود دارد1- روش فعالتحقیقات مختلفی نشان داده است که آواز خواندن می تواند سیستم ایمنی بدن را هم تقویت کند.تحقیقی که در دانشگاه فرانکفورت در آلمان انجام گرفت،نشان داد که مقدار هموگلوبین a و کورتیزول ـ نمادهای تقویت سیستم ایمنی اعضای یک گروه آواز بعد از خواندن یکی از آوازهای موتزارت،بالا رفته است.فقط گوش دادن به موسیقی به تنهایی این تاثیر را به دنبال ندارد. دکتر اسمیت از انجمن آلزایمر که می خواست بیشتر روی تاثیر آواز خواندن بر داشتن احساس بهتر تحقیق کند، گروه آوازی برای افراد مبتلا به جنون، مشکلات حافظه و بیماری آلزایمر، برپا کرد.
او در این رابطه می گوید، «ما با اشتیاق و علاقه زیادی کار گروه را دنبال می کردیم. خانواده ها باور دارند که این گروه زندگی آنها را بهتر کرده و به طریقی باعث شده که افراد حال بهتری داشته باشند و بیشتر عمر کنند
سلام
یکی از بهترین روشهای درمانی روحی روانی موسیقی درمانی و حتی رقص درمانی است.
من که از هر دو تاش لذت کافی رو می برم.
هر روز باید دو سه ساعت موسیقی گوش کنم چون برای تمدد اعصاب و آرامش و تمرکز کردن خیلی خوبه.
در مورد طرح انطباق هم حرفی ندارم.
ببخشید انگار قراره همه جای این مملکت رو مثل حمام عمومی زنانه و مردانه بکنند بدون اینکه به عواقب چنین رفتاری بیندیشند.
زندونی تو زندون ادعای عدم خلافکاری نمیتونه بکنه جامعه ما هم بدین سو داره پیش میره همه رو زندونی محدودیت و جداسازی می کنیم که بگیم فساد نداریم در حالی همین فساد به لایه های زیرین و مخفی جامعه رسوخ میکنه و ریشه کن کردن این فساد اخلاقی از فساد اخلاقی آشکار بسیار سخت تر است. امیدوارم که به مسئولان ما خدا کمی عقل و صبر و اندیشه و آینده نگری بدهد.
الهی آمین
روزی دختری از یه ملا م پرسید" حاج آقا اگر من دست پسری را بگیرم چه حکمی دارد؟ "حاج آقا میگه : قطعاً جایت در جهنم است.!!!!.
این بار دختر ه می گه "حالا اگر دست شما را بگیرم چه حکمی دارد؟
حاج آقا !
لپ دختر رو می کشه و میگه : آی شیطون می خوای بری بهشت؟ آره؟!!!!!!!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رضوان بانو
بفرمائین حالتون که کاملا خوب شده - انشاء الله
مهربان بانو! شما بهتر از من میدانید اثرات موسیقی را چه خواندن چه شنیدن.
میدونید من با موزیک درس میخونم. تا بهتر یاد بگیرم.
اینکه توبیخ شدید کتبی و درج در پرونده ....... و باز بنده یدتون اوردم با این کامنت متاسفم. این سوء مدیریت ها را سالها چشیدیم..... به دل نگیر.
البته بچه ها ی دانشجو یه وقت ممکنه از اهنگهای مجاز و غیر مجاز ( البته غیر مجاز بودن را من تایید یا تکذیب نمیکنم) استفاده کنند و بگوش مسیولین محترم زور آمده .
دیوارهای بخش ها موش دارند........ فقط میگم به دل نگیر. حیف از وقت حاج خانم.
مواظب خودتان باشید. تابعد مرسی...... من موندم شما قبل از خروس خون بیدار میشید میایید نت ......بگذارید خودم علتشو بفهمم.
از اون بیماری هم که گفتید..... متاسفم..... اما گذشت و پیوست به تاریخ. پس امروز برای امروز زندگی کن دختر خوب