در زمان های قدیم شنیده بودم هر کتابی به یک بار خوندن می ارزد.بعد ها شنیدم بعضی کتاب ها ضاله هستند و باعث گمراهی می شوند .من هم که به شدت از ضلالت بدم می آمد بسیاری کتاب های ضاله را وا نکردم و نخوندم مبادا ذهن نیالوده و پاکم خراب بشه.این روزها بعضی وبلاگ ها را که می خونم انگشت گذاشته اند روی مسئله جنسیت و ظلم های تاریخی به آن.از آنجا که خب شاهد ظلم های جامعه مان در حق نسوان هستم دارم گرایش های ضد مرد پیدا می کنم.البته در طول تاریخچه طولانی زندگیم بار ها با مرد ها برخورد های تند داشته ام ولی نه آنقدر که بعضی زنان .......دارند.امروز وقتی با دو تن از همکارانم راجع به نوع آزار هایی که زن می بیند صحبت می کنم آنان میگن خانم باید جهانی نو ساخت خالی از مرد ولی چون ماها فرزندانی داریم که محتاج دستان نوازشگر یه مادرند بهتر است تا مدتی این تصمیمات خود را به تعویق بیندازیم و نگران این نباشیم که ممکنه منصرف بشیم.حالا من واقعا معتقد شده ام که هر نوشته ای را هر کسی نباید بخواند.هر زمانی بهر کاری باید آماده بود.من هرگز علیه جنسیت مذکر مطلبی نخواهم نوشت( به صراحت البته)
یه سایت توپ واسه دانلود نرم افزار با کراک
www.mofar.info or www.mofar.tk
اگر میخواهی از کلاس اسارت بدر آئی و بیائی قاطی اونها که از خودشو ن عقل و اختیاری دارند- روی مسائلی نظیر آنچه که در زیر برایت انتخاب کرده ام تکیه کن۰ تو باید فکر کنی که در برابر فرزندان خود ونسل جوان(حالادرهرموقعیت که هستند) به سهم خودت وظیفه داری......
برای تشکر از من... حالا حالا ها فرصت داری. کمی فکر کن
رررررررررررررررررررر
اگرچه در نقشهای مربوط به زنان و مردان تفاوتهای چشمگیری در فرهنگهای مختلف وجود دارد، مشخصاً جامعهای که زنان آن قدرتمندتر از مردان باشند وجود ندارد. زنان در همهجا با پرورش کودکان، نگهداری و ادارة خانه سروکار دارند، درحالیکه فعالیتهای سیاسی و نظامی آشکارا مردانه است. در هیچ جای دنیا مردان مسئولیتی اساسی برای پرورش کودکان ندارند. در جوامع صنعتی البته تقسیم کار میان زن و مرد کمتر از جوامع غیرصنعتی مشخص و آشکار است، اما شمار مردان در همة قلمروهای قدرت و نفوذ هنوز از زنان بیشتر است. از طرفی زنان ناگزیر از پرداختن به فعالیتهای خانگی نیز هستند. مردان به علت نیروی برتر فیزیکی یا تواناییهای فکری خاصی بر زنان مسلط نیستند، بلکه به این علت بر آنها تفوق یافتهاند که، پیش از بهوجود آمدن کنترل موالید، زنان اسیر ساختمانِ بیولوژیکی خود بودند. بارداری پیدرپی و مراقبت مستمر از کودکان آنان را برای تأمین معیشت به مردان وابسته میکرد. اما امروز که درصد قابل توجهی از زنان متأهلِ صاحب فرزند دارای شغل هستند چطور؟ جایگاه زنان امروز چه فرصتهایی را در اختیار آنان میگذارد و چه نقشهایی را برای آنها تعیین میکند؟!
سلام بهشت . سلام مهربون !سلام ...! خیلی التماس دعا دارم !من رو از دعای خیرت فراموش نکن . ازت خاطره های خیلی خوبی دارم . گاهی اوقات خیلی بهم کمک کردی ... گاهی اوقات خیلی بهم ارامش دادی و این ارامش باعث شد که تصمیمات خوبی بگیرم ! و .... و هزاران حرف نگفته که نگفته هم باقی می مونه !
سلام... از اینکه منو فراموش نکردی ممنون... من هم وبلاگ شما را مرتب میخوونم ولی کمتر نظری از من داری...روز و روزگارت خوش
خوب لینک بزار مگه چی میشه