یادش به خیر دوستی به قدمت تقریبا یک سال و ۹ ماه پیش در ایران بحث از من خواست درباره ازدواج به صحبت بنشینیم.او برای مزاح گفت آیا تا به حال تحقیقی درباره میزان موفقیت جوانانی که در دانشگاه ازدواج دسته جمعی میکنند صورت گرفته با نه؟و من اظهار بی اطلاعی کردم.همون روز ها من از نقش تشابه ها در میزان موفقیت ازدواج سخن گفتم که چه خوب است همسر های آبنده دارای تشابه باشند .و نام بردم
۱- تشابه مذهبی۲-تشابه علائق و طرز تفکر ۳ - تشابه تحصیلی /طبقاتی ۴ - تشابه طرز تفکر نسبت به سکس به علاوه رشد عاطفی و فکری /استقلال رای و خود مختاری طرفین/
همان روز ها از نقش گذشت فراوان و سازش دائمی در حفظ ازدواج سخن گفتیم.شما مطالب مربوط به ازدواج را در کتاب یهداشت روانی /دکتر سعید شاملو مطالعه کنید تا هرکدام از این سر تیتر ها را بیشتر متوجه شوید .حتی در کتاب بهداشت روانی از بهروز میلانی فر هم توضیح داده شده.
اما آیا اگر افراد دارای تشابه در مشکلاتی هم که دارند باشند ازدواج موفق تر خواهد بود از کسی که نوع مشکل اش با طرف مقابل متفاوته؟
آیا ما که دردی را احساس می کنیم باید با کسی که آن درد را چشیده و از مزه آن با خبر است ازدواج کنیم؟یا میشه کوری عصا کش کور دگر؟
آیا اگر اسب گاری مردنی است بهتره خود گاری روان تر باشه؟و اگر اسب توانیی کشش اش بالاتره اشکالی نداره گاری شکسته را هم بهش ببندیم؟
کدام دو تا آدم باید با هم ازدواج کنند؟.اگر یکی راحت تر و کم مشکل تره میتونه مرهمی بر زخم های طرف مقابل خود بنهد یا همیشه به رخ اش خواهد کشید که من تو زندگی حروم شدم؟
آیا آن کس که که خود دردی را حس کرده بهتر میتونه ادراک داشته باشه؟یا قدرت ادراک کردن اش به اتمام رسیده و لبریز است.؟
من هرگز جواب سوآل هایم را دریافت نخواهم کرد چون خوانندگان ما اولا اندک اند ثانیا بدون گذاشتن نظر شان عبور می کنند.بگذریم که یه عده دوست از جان گذشته داریم که همواره در تنهایی ما مانند چراغی جلوه گری کرده اند.
البته که نظرات شما ارزنده است .
سلام اگه به من سر بزنی خوشحال میشم میدونی من دنبال چند تا دوست خوب وبلاگ نویس هستم
دوست دارم چند تا دوست خوب مثل شما داشته باشم
سلام امیدوارم در هدفی که در نظر گرفتی موفق باشی . خوشحال میشوم اگر پیشم بیایی .ایام به کام
از لطف جنابعالی ممنون ام.دعای خیر من نیز شما را.
سلام
متوجه منظورت نشدم از اینکه گفتی همه اونا رو خوندم